Vakantiehuis Vinkeveen

Voor een vakantiehuis in Vinkeveen bent u bij Jachthaven Hotel Borger aan het juiste adres. Een bijzondere aangelegenheid aan de Vinkeveense Plassen om helemaal tot rust te komen. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende vakantiehuizen, namelijk vakantiehuis ‘Op de Dijk’ en ‘’t Huissie’.

Beide vakantiehuisjes zijn goed voor huisvesting tot zes personen en vanzelfsprekend krijgt u rondom het vakantiehuis in Vinkeveen voldoende ruimte om te genieten van een unieke en bijzondere vakantie als nooit tevoren. 

Uw eigen privé eiland

Uw eigen plekje om de vakantie door te brengen

Als u op zoek bent naar een vakantiehuisje in Vinkeveen dan moet u beslist eens onze pareltjes van huisjes bekijken. Bij Jachthaven Hotel Borger kunt u verschillende unieke vakantiewoningen huren. Ieder vakantiehuis ligt op een privé eilandje in de Vinkeveense Plassen en is alleen per boot vanuit de jachthaven te bereiken.

Een ideale bestemming om echt even bij te komen en in alle rust te genieten van de natuur en de ruimte.

Geniet van de natuur, rust en omgeving

Jachthaven Hotel Borger is centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht in een landelijk gebied, waarbij veel fiets mogelijkheden zijn. U bent bij Jachthaven Hotel Borger van harte welkom om een fiets te huren voor een mooie fietstocht, maar ook de watersporter ontvangen wij graag. Bij ons kunt u ook terecht voor bootverhuur op de Vinkeveense Plassen.

Onze unieke vakantiehuisjes zijn sfeervol ingericht en gelegen op een eiland met aan weerszijden water, waar u heerlijk een ontspannen vakantie kunt beleven op een bijzondere locatie. Geniet van de natuur, de rust, maar ook van de verschillende mogelijkheden in de omgeving. 

Ja, ik zoek een vakantiehuis in Vinkeveen!

Als familiebedrijf zijn wij erop gericht om u gevarieerde mogelijkheden aan te bieden dat uiteenloopt van een vakantiehuis huren in Vinkeveen tot een roeiboot huren of een overnachting in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen. Jachthaven Hotel Borger bezorgt u een onvergetelijke vakantie in Vinkeveen. Laat u inspireren op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een vakantiehuis in Vinkeveen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij Jachthaven Hotel Borger.

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking