Stalling

Onze jachthaven gelegen aan de Vinkeveense Plassen is niet alleen voor de bootverhuur. Wij bieden namelijk ook winter en zomerstalling aan op onze jachthaven. Dit kan winterstalling zijn binnen of buiten op de kant en zomerstalling in onze haven. (Helaas is deze vol)

Onze winter en zomerseizoen duurt ieder een periode van 6 maanden. Het winterseizoen start op 1 Oktober en loopt tot 1 April. Het zomerseizoen start op 1 April en loopt tot 1 Oktober.

Wilt u gebruik maken van onze winterstalling dan zullen wij uw boot uit het water halen en deze tegen een vergoeding voor u afspuiten. Zodra uw boot uit het water is zullen wij deze op een bok of bootkar plaatsen op ons terrein of in onze loods. Als uw boot buiten op de kant staat kunt u er zelfs in de winter nog aan klussen.

Jachthaven Borger

Stalling aan de Vinkeveense Plassen (Helaas zitten wij vol)

Tijdens ons zomerseizoen bieden wij een ligplaats aan voor klanten die een eiland hebben op de Vinkeveense plassen, maar ook voor mensen die een boot hebben en graag af en toe een rondje varen in de mooie omgeving van Vinkeveen. Beide is mogelijk.  In onze haven kunnen we verschillende soorten afmetingen kwijt. Uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid. Ligplaatsen voor de zomerstalling zijn namelijk erg populair.

Bij de zomerstalling zit het parkeren van één auto inbegrepen en mag u eventueel restafval bij ons storten. Voor beschikbaarheid van zowel zomer als winterstalling plaatsen verzoeken wij u om contact op te nemen.

hotel Vinkeveense plassen

Onderhoud eiland + vervoer materialen.

In het winterseizoen van 1 Oktober tot en met 1 April voeren wij ook onderhoud werkzaamheden uit aan eilanden. Dit kan zijn het storten van grond of snippers tot en met het maken van een nieuwe beschoeiing. Tevens kunnen wij ook grote objecten naar uw eiland vervoeren zoals een nieuwe blokhut of schuur.

Wij zullen ons in de toekomst ook steeds meer gaan richten op het maken van natuurlijke beschoeiing. Hiervoor zijn verschillende manieren en zullen wij verschillende materialen gebruiken. Allemaal met het oog op het eventuele nieuwe bestemmingsplan.

Wilt u meer hierover weten?
Stuur ons een mailtje, dan nemen wij contact met u op.

Close to the water

Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking