Hotel Vinkeveense Plassen

Op zoek naar een hotel aan de Vinkeveense Plassen? Bij Jachthaven Hotel Borger bent u aan het juiste adres voor een compleet verzorgd verblijf. Wij bieden verschillende kamers in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen. Ons hotel is ideaal voor een paar dagen ontspanning aan het water. Tevens kunt u de omgeving verkennen door bij ons een fiets te huren of een rondvaart te maken.

Borger Hotel aan het water

Een unieke plek aan het water

Ons hotel bij de Vinkeveense Plassen beschikt over een aantal standaard eenpersoonskamers, een aantal standaard tweepersoonskamers, diverse luxe kamers en een bruidssuite. Of u nu op doorreis bent of er gewoon een paar dagen tussenuit wilt, Hotel Borger is dé plek voor een fijn hotel aan de Vinkeveense Plassen.

hotel Vinkeveense plassen

Hotel Vinkeveense Plassen

Alle standaard kamers zijn voorzien van boxspring bedden, stoelen, eettafels, kleuren televisie en draadloos internet. Wilt u meer comfort in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen? Dan kunt u kiezen voor luxe kamer, een familiekamer, kamer met tweepersoonsbed of eventueel zelfs een bruidssuite. Hierbij heeft u vanzelfsprekend meer luxe, zodat u optimaal geniet van uw verblijf in het hotel aan het water.

Vakantie huisjes

Naast de hotelkamers hebben wij ook unieke vakantiehuisjes beschikbaar aan de Vinkeveense Plassen. Al onze vakantiehuisjes staan direct aan de Vinkeveense Plassen. En de huisjes kun je alleen bereiken met een boot. Wil je je even terugtrekken uit alle drukte? Dan zijn onze huisjes de perfecte oplossing voor jou!

We hebben huisjes beschikbaar voor gezelschappen van 2 tot 6 schappen.  

vakantiehuisjes van hotel borger
Bootverhuur Vinkeveen

Varen en overnachten bij Jachthaven & Hotel Borger

Heeft u nog vragen over ons hotel aan het water? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden in ons verblijf. Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0297 261245. Een verblijf bij Jachthaven en Hotel Borger is een bijzondere ervaring waar u absoluut van zult gaan genieten. Neem vandaag nog contact met ons op!

Boekingen hotel Vinkeveense plassen

 

Wilt u graag uw boeking doen bij ons hotel? Neem dan persoonlijk contact met ons op via mail of telefoon of reserveer direct. Heeft u nog vragen over ons hotel bij de Vinkeveense Plassen? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op uw vragen omtrent ons hotel aan de Vinkeveense Plassen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0297 261245. Een verblijf in het hotel aan het water bij Jachthaven Hotel Borger is een bijzondere ervaring waar u absoluut van zult gaan genieten!

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking