Vakantiehuis aan de Vinkeveense Plassen

Een vakantiehuis aan de Vinkeveense Plassen huren is bij Jachthaven Hotel Borger een bijzondere aangelegenheid, want de vakantiehuizen die wij verhuren zijn uniek. Ieder vakantiehuis staat letterlijk in de Vinkeveense Plassen, deze zijn namelijk gebouwd op een eiland en alleen per boot bereikbaar. Een huisje huren aan de Vinkeveense Plassen betekent dus letterlijk een privé plekje waar u ongestoord kunt genieten! Zo kunt u dus uw privé eilandje huren in Vinkeveen, hoe leuk is dat?

Huisje Vinkeveense Plassen

Genieten in deze prachtige omgeving

U heeft bij een vakantiehuis aan de Vinkeveense Plassen de keuze uit verschillende vakantiehuizen. Bij ons kunt u een huisje huren aan de Vinkeveense Plassen dat goed is voor gebruik van twee tot zes personen. Vanzelfsprekend heeft u rondom het vakantiehuis voldoende ruimte om te genieten van een unieke vakantie als nooit tevoren.

Op de dijk

6-7 personen

Dit nostalgische en sfeervol ingerichte 6-7 persoons Vakantiehuis is gelegen op een eiland in de Vinkeveense Plassen, met aan 2 zijden water. Een heerlijke plek om te genieten.

Vakantiehuis voor 6-7 personen.

't Huissie

6 personen

Dit nostalgische en sfeervol ingerichte vakantiehuis is gelegen op een eiland in de Vinkeveense Plassen. 't Huissie is ideaal voor het doorbrengen van uw vakantiedagen.

't Bakkershuys

6 personen

Vakantiehuis 't Bakkershuys is een 6 persoons vakantiehuis en gelegen op een eiland in de Vinkeveense Plassen met aan 2 zijden water.

Vakantiehuis voor 6 personen

Noorse blokhut

4 personen

Dit is onze Noorse blokhut, gelegen op een dijk en daarom alleen per boot bereikbaar. Met aan beide zijden water is dit een heerlijke plek om uw dagen door te brengen.

De blauwe reiger

6 personen

Onze nieuwste aanwinst.

Deze ark ligt in de Vinkeveense plassen en is alleen te bereiken per boot. Deze ark ligt op de kop van een eiland en heeft aan 3 zijden water.

De boot zit uiteraard bij de huurprijs inbegrepen. U zit direct aan het water en kunt hier heerlijk vissen, zwemmen en varen.

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking