Hotel Borger aan de Vinkeveense Plassen

Als u op zoek bent naar een prachtig hotel in Vinkeveen aan het water hoeft u niet langer te zoeken, bij Jachthaven Hotel Borger zit u goed.
Wij hebben verschillende kamers in ons hotel waar u kunt genieten van de rust die er op en rondom de Vinkeveense Plassen te vinden is. Ideaal voor een paar dagen ontspannen terwijl u de omgeving verkent door een fiets te huren of door een boottocht te maken via onze Vinkeveense Plassen bootverhuur.

Hotel in Vinkeveen aan het water

Genieten in deze prachtige omgeving

Ons hotel aan het water beschikt over diverse luxe  kamers, een aantal standaard
eenpersoonskamers, een aantal standaard tweepersoonskamers, en een bruidssuite. Of u nu op doorreis bent of er gewoon een paar dagen tussenuit wilt, Hotel Borger is dé plek bij uitstek voor een fijn hotel in Vinkeveen.

Luxe kamer

Aan de Vinkeveense Plassen bevindt zich ons mooie, in Noorse stijl gebouwde, hotel. Hier bieden wij luxe kamers aan met uitzicht over de Vinkeveense plassen.

De kamers zijn voor 1 – 5 personen.

 

Inchecken van 15:00 tot 17:00

Uitchecken uiterlijk 10:30

Superieur

Aan de Vinkeveense Plassen vindt u ons mooie, in Noorse stijl gebouwde, hotel. Hier bieden wij superieur kamers aan met uitzicht over de Vinkeveense plassen. Deze kamer heeft een 2 persoons bed. In de badkamer een bad ipv douche en een nespresso machine.

Inchecken van 15:00 tot 17:00

Uitchecken uiterlijk 10:30

Standaard

Onze standaard kamers liggen in het hoofdgebouw van ons hotel. Een deel van de kamers grenst aan het balkon en een ander deel aan de slootzijde. De badkamer bevind zich op de gang.

De kamers zijn voor 1 – 2 personen.

Kamers

Alle standaard kamers zijn voorzien van boxspring bedden, stoelen, eettafels evenals een linnenkast, kleuren-tv en draadloos internet. Maar voor meer comfort kunt u natuurlijk in ons hotel in Vinkeveen kiezen voor een luxe kamer, een familiekamer, kamer met tweepersoonsbed of eventueel zelfs een bruidssuite. Hierbij heeft u vanzelfsprekend meer luxe, zodat u optimaal geniet van uw verblijf in het hotel aan het water.

hotel vinkeveen

Hotel

Een hotel aan het water is aan de Vinkeveense Plassen een genot voor het oog! De prachtige natuur nodigt u uit om een wandeling of fietstocht te maken en natuurlijk ook om te gaan varen. U kunt bij ons niet alleen terecht kunt voor een overnachting, ook voor  bootverhuur aan de Vinkeveense Plassen zit u bij ons goed. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een elektrische sloep huren

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking