Jachthaven Vinkeveen

Bootverhuur, vakantiehuizen en meer bij Jachthaven Hotel Borger

Genieten van de natuur begint bij onze jachthaven in Vinkeveen. Jachthaven Hotel Borger ligt direct aan de Vinkeveense Plassen: het ideale startpunt voor al uw activiteiten in de natuur. U kunt ervoor kiezen om lekker het water op te gaan met een elektrische sloep. Bij de jachthaven in Vinkeveen kunt u diverse arrangementen boeken om uw dag compleet te maken.

De Jachthaven van Vinkeveen

Een unieke plek aan het water

In de jachthaven van Vinkeveen ligt ons gezellige Hotel. U kunt hier in alle rust genieten van een paar vrije dagen. Wij bieden gevarieerde mogelijkheden om te ontspannen in de natuur. Zo hebben wij een mooi aanbod vakantiehuizen aan de Vinkeveense Plassen. Verken de Vinkeveense plassen vanuit onze haven Vinkeveen met de fiets of wandelend. Wilt u op een zonnige dag het water op? Kijk dan eens bij de bootverhuur

Salonboot verhuur

Een heerlijke dag op het water begint bij Jachthaven Borger

Vanaf ons hotel, dat direct gelegen is aan de Vinkeveense Plassen kunt u zo het water op. Ook bij onze vakantiehuizen kunt u zo een stukje gaan varen door de prachtige omgeving. Onze jachthaven Vinkeveen heeft een divers aanbod in de bootverhuur. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse roeiboten, motorboten en sloepen.

Wilt u een uniek uitje plannen met de familie? Boek dan de rondvaart met onze salonboot “Queen Dora”. De kapitein kan u alles vertellen over de historie van de jachthaven Vinkeveen en het natuurgebied. Tijdens het varen kunt u ook nog eens genieten van een lekker borrelhapje.

Over Borger: jachthaven in Vinkeveen

 

Direct aan de Vinkeveense Plassen vindt u ons hotel. U kunt hier terecht voor een paar dagen pure ontspanning. Vanaf hier kunt u de omgeving op en rond het water verkennen. Hiervoor kunt u gemakkelijk bij ons een elektrische sloep huren of u kiest voor een leuke rondvaart met de salonboot. Wij verhuren ook unieke vakantiehuizen op de Vinkeveense Plassen. Zo kunt u uw eigen privéplekje huren om te genieten van de natuur.

 

 

Naast een overnachting in ons hotel kunt u ook kiezen om één van onze vakantiehuizen te huren voor een weekend, midweek of week. Onze prachtig gelegen vakantiehuizen zijn van alle luxe voorzien. Bij sommige van onze vakantiehuizen zit u op een privé eiland in de Vinkeveense plassen. Bent u op zoek naar een eiland Vinkeveense plassen te huur dan is dit de perfecte oplossing.

Zomerhuis op eiland

Meer informatie

Voor meer informatie over onze vakantiehuizen, bootverhuur en arrangementen kunt u ons altijd even bellen: 029 726 12 45. Als u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking