Hotel aan het water

Zoekt u een uniek hotel aan het water? Dan bent u bij Jachthaven en hotel Borger aan het juiste adres! Wij bieden diverse kamers in ons hotel welke gelegen zijn aan het water van de Vinkeveense plassen. Bij ons kunt u terecht voor een paar dagen pure ontspanning. Daarnaast kunt u de omgeving verkennen door een fiets te huren of een rondvaart te maken.
 
Wilt u eerst een kijkje nemen in één van onze vakantiehuizen of het hotel? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak.

Jachthaven en Hotel Borger

Een unieke plek aan het water

Bij ons heeft u de keuze uit standaard eenpersoonskamers, standaard tweepersoonskamers, diverse luxe kamers en een echte bruidssuite. Of u er nu een paar dagen tussenuit wilt of op doorreis bent, Hotel Borger is dé plek voor een fijn verblijf aan het water.

Hotel aan het water

Hotelkamers

De standaard kamers van ons hotel aan het water zijn voorzien van boxspring bedden, stoelen, eettafels, kleuren televisie en draadloos internet. Heeft u graag net iets meer luxe en comfort? Dan bieden wij de mogelijkheid voor een luxe kamer, een familiekamer, kamer met tweepersoonsbed of eventueel zelfs een bruidssuite.Een optimaal verblijf in ons hotel aan het water!

Meer over de mogelijkheden bij Jachthaven en Hotel Borger

Heeft u nog vragen over ons hotel aan het water? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden in ons verblijf. Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0297 261245. Een verblijf bij Jachthaven en Hotel Borger is een bijzondere ervaring waar u absoluut van zult gaan genieten. Neem vandaag nog contact met ons op!

Varen op de Vinkeveense Plassen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze arrangementen, bootverhuur, het hotel, de haven Vinkeveen of onze vakantiehuizen dan kunt u snel en gemakkelijk contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel direct: 029 726 12 45

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking