Overnachting aan het water

Bent u op zoek naar een rustgevende overnachting aan het water? Kom tot ontspanning aan de Vinkeveense plassen bij Jachthaven Hotel Borger. Zo bieden wij diverse kamers en vakantiehuisjes. Onze vakantiehuisjes hebben een zeer bijzondere locatie in de plas. U kunt hier namelijk alleen met een bootje komen, zo kunt u ongestoord genieten van een overnachting aan het water. Wij staan u graag te woord om u te informeren over onze mogelijkheden. Neem direct contact op!

Ontdek de rust

De prachtige natuur van de Vinkeveense plassen

Tijdens uw verblijf kunt u ook geniten van het prachtige natuur- en watersportgebied. Heeft u interesse in het huren van een boot? Onze jachthaven is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Uw bezoek aan de Vinkeveense plassen zult u niet snel vergeten!

vakantiehuisjes van hotel borger

Overnachten aan het water op uw eigen eiland!

Voor gasten die willen overnachten aan het water bieden wij een breed scala aan vakantiewoningen in de Vinkeveense plassen. Elke vakantiewoning heeft zijn eigen unieke uitstraling en is te huur voor twee tot zes personen. Al onze vakantiewoningen liggen aan de meren rondom Vinkeveen en zijn alleen per boot bereikbaar. U heeft dus volledige privacy!

Overnachting in ons Noorse stijl hotel

Als u op weg bent naar de Vinkeveense plassen en van plan bent om ergens te gaan overnachten, is ons hotel een geweldige plek om te verblijven. Voor een overnachting aan het water kunt u kiezen uit onze superieur of luxe kamers in ons Noorse stijl gebouwde hotel. Al onze accommodaties zijn voorzien van boxspring bedden en voor een goede nachtrust.

huisje aan het water

Arrangementen Vinkeveense plassen

Maak uw verblijf compleet met één van onze arrangementen! Onze arrangementen zijn standaard met twee overnachtingen plus iets extra’s. U moet hierbij denken aan een compleet verzorgde boottocht tot een fietstocht inclusief fietshuur. Wij gaan uiteraard met u in gesprek om het u naar de zin te maken. Heeft u daarom specifieke wensen en/of andere vragen? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat u het overnachten aan de Vinkeveense plassen niet snel vergeet!

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking