Overnachten Vinkeveense Plassen

Wie wil overnachten aan de Vinkeveense plassen kan terecht bij Jachthaven Hotel Borger. Al sinds 1970 is dit familiebedrijf het adres voor een zorgeloos verblijf in een prachtige omgeving. Met veel verschillende kamers is er voor ieder wat wils. Niet alleen voor overnachten in kamers maar ook voor zomerhuizenbootverhuur en fietsverhuur kunt u bij ons terecht. Wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden. Neem direct contact op!

Ontdek de rust

De prachtige natuur van de Vinkeveense plassen

 Dit natuur- en watersportgebied is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Onze jachthaven ligt op een zeer aantrekkelijke locatie in Vinkeveen en is makkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer. Met al onze mogelijkheden op het gebied van overnachten Vinkeveense plassen, zult u een bezoek bij ons niet snel vergeten!

Hotel aan het water

Overnachten in Hotel of vakantiehuizen

Wij hebben niet alleen hotelkamers tot onze beschikking maar wij beschikken ook over complete vakantiehuizen voor overnachten Vinkeveense plassen. Deze vakantiehuizen hebben allemaal hun unieke uitstraling en kunnen gehuurd worden voor een divers aantal personen. Wij beschikken over vakantiehuizen vanaf 2 tot 6 personen. Ieder vakantiehuis is gelegen aan de Vinkeveense plassen en zijn alleen per boot bereikbaar. U beschikt dus echt over een privé plek!

Wilt u liever tot in de puntjes worden verzorgd

Als u gaat overnachten aan de Vinkeveense plassen, ons hotel is dan een ideale uitvalsbasis. Met keuze uit eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, luxe kamers en uiteraard een bruidssuite kunt u gemakkelijk een kamer kiezen dat bij u past. Onze kamers zijn voorzien van boxspring bedden waardoor u een heerlijke nacht kunt slapen. Overnachten bij de Vinkeveense plassen doet u dus bij Jachthaven Borger!

Varen op de Vinkeveense Plassen

Arrangementen Vinkeveense plassen

Maak uw verblijf compleet met één van onze arrangementen! Onze arrangementen zijn standaard met twee overnachtingen plus iets extra’s. U moet hierbij denken aan een compleet verzorgde boottocht tot een fietstocht inclusief fietshuur. Wij gaan uiteraard met u in gesprek om het u naar de zin te maken. Heeft u daarom specifieke wensen en/of andere vragen? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat u het overnachten aan de Vinkeveense plassen niet snel vergeet!

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking