Huisje aan het water van de Vinkeveense Plassen

Het huren van een huisje aan het water van de Vinkeveense Plassen is bij Jachthaven Hotel Borger een bijzondere aangelegenheid. De vakantiehuizen die wij verhuren zijn uniek want ieder vakantiehuis staat letterlijk in de Vinkeveense Plassen. Deze zijn namelijk gebouwd op een eiland en alleen per boot bereikbaar. Een huisje aan het water van de Vinkeveense Plassen betekent dus letterlijk een privé plekje waar u ongestoord kunt genieten! U kunt dus uw eigen privé eilandje huren in Vinkeveen, hoe leuk is dat?

Uw eigen eiland in de Vinkeveense Plassen

Een huisje aan het water

U heeft bij het huren van een huisje aan het water van de Vinkeveense Plassen de keuze uit verschillende soorten vakantiehuizen. Bij ons kunt u een huisje huren dat geschikt is voor twee tot zeven personen. Vanzelfsprekend heeft u rondom uw huisje aan het water voldoende ruimte om te genieten van een echte unieke vakantie. Hieronder vindt u een overzicht van alle vakantiehuizen die wij aanbieden.

Op de dijk

6-7 personen

Dit nostalgische en sfeervol ingerichte 6-7 persoons Vakantiehuis is gelegen op een eiland in de Vinkeveense Plassen, met aan 2 zijden water. Een heerlijke plek om te genieten.

Vakantiehuis voor 6-7 personen.

't Huissie

6 personen

Dit nostalgische en sfeervol ingerichte vakantiehuis is gelegen op een eiland in de Vinkeveense Plassen. 't Huissie is ideaal voor het doorbrengen van uw vakantiedagen.

't Bakkershuys

6 personen

Vakantiehuis 't Bakkershuys is een 6 persoons vakantiehuis en gelegen op een eiland in de Vinkeveense Plassen met aan 2 zijden water.

Vakantiehuis voor 6 personen

Noorse blokhut

4 personen

Dit is onze Noorse blokhut, gelegen op een dijk en daarom alleen per boot bereikbaar. Met aan beide zijden water is dit een heerlijke plek om uw dagen door te brengen.

De blauwe reiger

6 personen

Onze nieuwste aanwinst.

Deze ark ligt in de Vinkeveense plassen en is alleen te bereiken per boot. Deze ark ligt op de kop van een eiland en heeft aan 3 zijden water.

De boot zit uiteraard bij de huurprijs inbegrepen. U zit direct aan het water en kunt hier heerlijk vissen, zwemmen en varen.

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking