Bootverhuur Vinkeveen

Voor bootverhuur Vinkeveen kunt u terecht bij Jachthaven Hotel Borger. Onze jachthaven, Hotel en bootverhuur ligt direct aan de Vinkeveense Plassen. Al jarenlang zijn wij met ons familiebedrijf een begrip op het gebied van bootstalling en bootverhuur in Vinkeveen. Maar dat niet alleen. We bieden verschillende mogelijkheden voor het huren van een vakantiehuis en in ons hotel boekt u een overnachting aan het water.

In de zomermaanden

Genieten in deze prachtige omgeving

In de zomermaanden kunt u bij ons iedere dag terecht om te varen in Vinkeveen. Wij verhuren verschillende soorten boten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Onze bootverhuur aan de Vinkeveense Plassen varieert van een roeiboot huren tot een elektrische sloep huren. En met onze salonboot de Queen Dora kunt u een prachtige rondvaart maken. Een boot in Vinkeveen is een ideale vervoersmiddel. En tevens is een boot huren in Vinkeveen een heerlijke dag vermaak. Wilt u ook ontspannen op het water? Reserveer direct uw boot!

Varen op de Vinkeveense Plassen

Als u gebruik maakt van onze bootverhuur in Vinkeveen dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Ten eerste kiest u het type boot en vervolgens bepaalt u hoelang u de boot wilt huren. U kunt al een boot bij ons huren vanaf minimaal twee uur, maar ook voor de hele dag. Een dagje varen op de Vinkeveense Plassen is een prachtige ervaring. De natuur is afwisselend en vol met diverse flora en fauna. Op een dag kunt u veel verschillende watervogels aanschouwen. 

Vaarroutes

U kunt een rustige vaarroute uitstippelen waarbij u de drukte in de zomermaanden kunt ontwijken. Een boot in Vinkeveen kunt u goed gebruiken voor vaarroutes op de Vinkeveense plassen. Vindt u de gezelligheid die de recreatie met zich meebrengt juist leuk? Dan kiest u een wat drukkere route en meert u onderweg aan bij een van de vele horecagelegenheden aan de Vinkeveense Plassen. Boekt u ook een vakantiehuisje in Vinkeveen dan kunt u een boot huren voor de gehele verblijfsduur.

Meer informatie elektrische sloep huren

Wilt u een elektrische sloep huren voor een vaartocht op de Vinkeveense Plassen? Ook dat kan bij Jachthaven Hotel Borger. U kunt zolang varen met de boot als u wilt. Plezier gegarandeerd. Neem contact met ons voor meer informatie over een elektrische sloep huren. Of boek direct via onze website!

Close to the water

Free Wi-Fi

Unique houses

Parking